Op zoek naar vegan verzorgingsproducten?

vegan verzorgingsproducten
Proven Quality Pure Natural Weleda.
In een aantal verzorgingsproducten gebruiken we wel dierlijke grondstoffen, nl. wolvet en bestanddelen van wolvet wolwasalcohol en cholesterine, bijenwas, bereidingen uit bijenwas bijenwashydrolysaat en verzeepte bijenwas, geitenmelk, lactose. Dit is de volledige lijst van producten zonder dierlijke grondstoffen en dus geschikt voor veganisten.:
Wat is vegan cosmetica? Kruidvat BLOG.
Wanneer is je make-up of dagcrème vegan? Zijn jouw make-up en andere verzorgingsproducten niet op dieren getest? Steeds meer mensen kiezen voor diervriendelijke cosmetica. De term vegan duikt dan ook steeds vaker op. Maar wanneer is een product echt vegan?
Aichapurebeauty.nl.
Iedereen praat erover. Arganolie zou het wondermiddel zijn tegen rimpels en bovendien herstellende eigenschappen bezitten. Logisch dat er ineens overal huidverzorging met Arganolie te koop is. Helaas, veel producten bevatten slechts een paar procent Arganolie en heel veel andere stoffen.
Vegan tandpasta de beste merken.
Wat is vegan tandpasta precies? Als we het over vegan tandpasta hebben, gaat het er vooral om dat de tandpasta en verzorgingsproducten in het algemeen niet op dieren is getest. Zo zijn alle verzorgingsproducten die in China geproduceerd en verkocht bij wet verplicht getest op dieren.
Veganistische cosmetica Viva las Vega's.'
Urtekram heeft verzorgingsproducten als tandpasta, shampoo en conditioners, douchegel, dagcrème en deodorant. Ook hebben ze een lijn speciaal voor kinderen. Naïf is begonnen als een merk voor babyproducten. Twee vaders kwamen er achter dat zelfs in babyverzorgingsproducten schadelijke ingrediënten zitten. Dat kan beter dachten ze! Daarom richtten ze het merk Naïf op. Ze gebruiken alleen milde, natuurlijke ingrediënten met namen die je uit kunt spreken. Al hun producten zijn veganistisch en diervriendelijk. Ze hebben nu ook een lijn speciaal voor vrouwen. Nog een goed punt: Naïf is verkrijgbaar bij Etos. Foto: Laura James. Waar te koop? Ben je benieuwd naar waar je veganistische cosmetica kan kopen? Veganistische cosmetica is vaak verkrijgbaar bij de reformwinkel of Ekoplaza. Maar ook in deze webwinkels vind je vegan cosmetica.:
Vegan Cosmetics The Body Shop.
Van voedende veganistische make-up met aloë vera en biologische olijfolie tot veganistische huidverzorging gemaakt met essentiële oliën zoals kokosnoot en Oils Of Life: wij staan voor natuurlijke schoonheid met 100% vegetarische producten. Ontdek onze veganistische producten geïnspireerd op de natuur diervriendelijk.
Natuurlijke verzorging: helemaal niet duur! Dag van de Aarde.
Het merk Nonique heeft bijvoorbeeld een mooie collectie verzorgingsproducten in het assortiment. De prijzen liggen tussen de 2 en de 8 euro. Alle producten zijn Vegan en bevatten dus geen dierlijke ingrediënten en hebben het BDIH keurmerk, een Duits keurmerk voor natuurlijke, diervriendelijke cosmetica zie kader.
Dierproefvrije vegan verzorgingsproducten voor mannen Naoki.
Organic, Earth Line, Inecto, North American Hemp Co, Salth of the Earth, Sea Line en Zarqa zijn allemaal dierproefvrij. Tevens zijn alle verzorgingsproducten bij Hema, Rituals, The Body Shop en LUSH dierproefvrij. Bij al deze winkels kan je dus terecht voor dierproefvrije en vegan opties.

Contacteer ons