Resultaten voor verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen

verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen
Checklist schadelijke ingrediënten in verzorgingsproducten Laura en James.
Bij dit proces kan 1.4-dioxaan ontstaan, een stof die verdacht wordt van het veroorzaken van kanker. Ongeveer de helft van de verzorgingsproducten met PEG bevat 1.4-dioxaan. Dit staat helaas niet op de verpakking en daarom is het raadzaam PEG te vermijden. Helaas staat ook dit ingrediënt niet letterlijk op de verpakking. Vermijd dimethicone, cyclomethicone en simethicone. Deze stoffen doen niets voor je huid, integendeel: siliconen sluiten net als minerale olie je huid af. Helpt de huidvochtigheid te verhogen en werkzame stoffen de huid binnen te dringen. Maar deze stof heeft een hoog allergiepotentieel, wat betekent dat steeds meer mensen hier allergisch op reageren. Niet te verwarren met Butylene Glycol, dit is een lichaamseigen stof met dezelfde werkzame eigenschappen die je niet hoeft te vermijden. Giftig en zeer schadelijk, daarom tot maximaal 1% toegestaan. Helaas zit deze stof in zoveel producten die dagelijks gebruikt worden, dat je makkelijk een schadelijke dosis opsmeert. Deze stof staat in de top 10 van meest voorkomende allergieën en kan leiden tot vruchtbaarheidsproblemen. Parfum staat tussen haakjes: Een product zonder parfum is het veiligst, want een kleinere kans op allergische reacties of schadelijke stoffen.
6 giftige ingrediënten in cosmetica die je moet vermijden hetkanWEL.
Veel verzorgingsproducten werken goed, omdat ze agressieve stoffen bevatten. Die stoffen kunnen de werking van het product versterken, maar ook zorgen voor irritaties of zelfs de kans op kanker vergroten. Wij zetten de 6 belangrijkste boosdoeners voor je op een rijtje.
Gevaarlijke stoffen in je beautyproducten Beautyblog Proud2bme.
ik ben de laatste tijd ook veel bezig met dit onderwerp Ik vind het wel moeilijk om natuurlijke producten te vinden waar ik tegen kan Ik heb hier nu wel een aantal tips gekregen.: Ik heb ook net gelezen dat in de natuurlijke /eko merken ook veel schadelijke stoffen zitten dus, wie kan je nu eigenlijk vertrouwen?
Natuurlijke Biologische Verzorgingsproducten Bewust Puur!
Biologische en natuurlijke verzorgingsproducten zonder parabenen en andere schadelijke stoffen koop je bij Bewust Puur! Bij ons hoef je niet op de achterkant van de verpakking te kijken, want dat hebben wij al voor je gedaan. Wij verkopen allerlei soorten verzorgingsproducten op natuurlijke basis.
Haarverzorging zonder chemische stoffen! Naturotheek.
Haarverzorging zonder chemische stoffen! Steeds meer mensen gaan gezonder leven en daar hoort ook een goede verzorging bij. Die verzorging begint of eindigt al onder de douche. Shampoos zonder SLS, siliconen en parabenen. Ook wij hebben thuis producten zonder al die bovengenoemde ingrediënten. We gebruiken ze al een hele tijd en ik ben helemaal weg van deze producten. Ze zijn echt een weldaad voor je huid en haar. Maar voordat ik jullie ga vertellen welke producten ik gebruik, ga ik jullie uitleggen wat SLS, siliconen en parabenen zijn., zodat jullie weten waarom menig deze ingrediënten niet in hun verzorgingsproducten willen hebben.
Babyverzorging Huidinfo.
Neem geen risico en koop alleen babydoekjes van een betrouwbaar 100% natuurlijk merk Waterwipes is het enige merk dat wij in Nederland hebben gevonden dat geen schadelijke stoffen bevat of maak uw eigen babydoekjes: neem een plastic diepvrieszakje met sluitstrip of een plastic doosje en doe daar een stapeltje gewone witte tissues in, giet hierbij wat zuiver water en een theelepel pure graanalcohol bijvoorbeeld wodka of graanjenever. Sluit goed af en doe eventueel wat huidverzachtende lotion Weleda of Purenuffstuff op de doekjes als u ze gebruikt. Deze doekjes desinfecteren zonder de huid en gezondheid van uw baby aan te tasten.
Gezichtscrème Gevaarlijke stoffen die je moet herkennen.
In veel gezichtscrèmes zitten echter allerlei ingrediënten die je huid kunnen aantasten en zelfs schade toe kunnen brengen aan je gezondheid. Voor welke gevaarlijke stoffen in gezichtscrème moet je uitkijken? De cosmetica-industrie voert allerlei gelikte marketingcampagnes om jou te verleiden dure verzorgingsproducten voor je gezicht te kopen, maar een duur of populair merk gezichtscrème is niet altijd beter voor je huid. Bijgaand een top-5 van de meest voorkomende schadelijke ingrediënten in gezichtscrèmes en andere cosmetica die je beter kunt laten liggen.: Parabenen, waaronder methyl, ethyl, propyl en butyl E214 t/m E219 en E319 t/m E321. Dit zijn conserveringsmiddelen die ervoor zorgen dat je de gezichtscrème langer kunt bewaren zonder dat het van structuur en/of kleur verandert.
Niet alle cosmetica is veilig: Test-Aankoop lijst schadelijk. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Niet alle cosmetica is veilig: Test-Aankoop lijst schadelijke ingrediënten op. 25/07/2017 om 1053: door vwh Print Corrigeer. Consumentenwaakhond Test-Aankoop heeft ingrediëntenlijsten van cosmetica en verzorgingsproducten geanalyseerd. Daaruit blijkt dat de meeste veilig zijn, maar dat sommige producten een nefast effect kunnen hebben op onze gezondheid. Het probleem zit hem in de geurstoffen en parfums die aan producten zoals schoonmaak en afwasmiddelen en cosmetica worden toegevoegd. Die kunnen een allergische reactie veroorzaken als je ermee in contact komt. Het resultaat: uitslag of een rode, geïrriteerde huid. Niet één keer, maar telkens je met het bewuste product werkt. Ook de hormoonhuishouding kan erdoor in de war raken, sommige zijn op termijn zelfs kankerverwekkend. Test-Aankoop lijstte in totaal 26 stoffen op die je voor alle veiligheid beter niet ziet staan op een ingrediëntenlijst.

Contacteer ons