Meer resultaten voor biologische babyproducten

biologische babyproducten
Alphanova BABY Yaviva 1 groothandel natuurlijke cosmetica.
Vriendelijk voor je baby, natuur en milieu! ALPHANOVA Baby, in het hele assortiment zitten de onderstaande biologisch geteelde ingrediënten. Biologische zoete amandelolie voor het bewezen hydraterende en kalmerende effect. Biologische kamille voor voor het kalmerende en verzachtende en kalmerende effect.
bio voor je baby houten speelgoed Mijn Hemeltje.
Mijn Hemeltje is dé plek om biologische producten te ontdekken voor je baby en kindje. Eerlijk advies en maatwerk voor de belangrijkste periode in je leven. Gevestigd in Rotterdam met producten voor baby, babykamer en geboorte, kraamcadeau en speelgoed. Online en stone store concept. Wol, zijde, biologisch katoen, verantwoorde verzorging en speelgoed, dat vind je bij ons.
Kudzu eco webshop: De Belgische webshop met ecologische producten.
Elk jaar wordt in België 05, miljoen tandpastatubes weggegooid en deze bevatten gemiddeld nog 4% van de oorspronkelijke inhoud. Dit betekent dat er per jaar niet alleen veel tandpastatubes op de afvalberg belanden maar dat er ook veel tandpasta verspild wordt.
Eco Baby: Tips voor de eerste tijd met jouw baby.
Voor het speelgoed dat je koopt of op een geboortelijst zet bijvoorbeeld is er best al wel een grote keuze aan eco-vriendelijk speelgoed en knuffels, die gemaakt zijn van duurzame materialen van biologische oorsprong, die vrij zijn van het erg schadelijke BPA en andere chemicaliën.
HiPP Nederland.
HiPP Biologische kwaliteit. HiPP Biologische kwaliteit. Interview HiPP BIO-garantie-zegel. Runderen, varkens gevogelte. Duurzaamheid als bedrijfsfilosofie. Duurzaamheid in de bedrijfsorganisatie. De mens als middelpunt. De Ehrensberger boerderij een modelbedrijf voor biologische diversiteit. Natuurlijke bananenteelt in Costa Rica. Gebruik van gerecycled papier.
Natuurlijke baby kind verzorgingsproducten; overzicht merken van A tot Z Mamaliefde.nl.
De producten zijn uiteraard dierproefvrij. Hier vind je meer informatie. Lavera Baby Kids. De babyproducten van het Duitse Lavera bevatten geen geur en kleurstoffen of conserveringsmiddelen en is daarom heel neutraal voor de huid. Een ander pluspunt vind ik dat de producten dierproefvrij zijn.
Alleen de natuur is goed genoeg. Display content menu. Display portlet menu.
Een zevental jaar later kwam daar nog een aantal producten bij. In de jaren 90 maakten we ons babyassortiment compleet, we hebben nu 12 natuurlijke babyproducten. Wat maakt jullie babyassortiment zo bijzonder? Onze babyproducten zijn speciaal voor en met babys ontwikkeld.
Albert Heijn.

Contacteer ons